Campania Renaşte Moldova este un succes. Institutul Mamei şi Copilului a primit o donaţie de 730.000 euro!

   Fondatorul Edelweiss a fost primul care a donat, încă din luna aprilie, o sumă importantă. Această donaţie a permis începerea lucrărilor de reparaţii la Institutul Mamei şi Copilului. “Este important să investim aici, unde anual se nasc şi sunt trataţi mii de copii. Aici se formează temelia unor noi generaţii pentru Republica Moldova. Aici, Moldova se naşte şi renaşte”, a spus Plahotniuc. 

Campania de colectare de fonduri “Renaşte Moldova” a fost lansată în luna aprilie, în cadrul unui concert de caritate organizat de fundaţia Edelweiss. Până acum, mai mulţi oameni din ţară, personalităţi din Moldova şi din străinătate, preşedintele Nicolae Timofti, speakerul Igor Corman, oameni de afaceri şi de cultură s-au alăturat campaniei şi au transmis donaţii sau mesaje de susţinere. Campania are ca obiectiv colectarea sumei necesare pentru lucrări de reparaţii la maternitate, astfel încât mamele şi copiii să beneficieze de îngrijire în condiţii bune. O nouă etapă de colectare de fonduri va avea loc pe 19 octombrie, în cadrul unui Telemaraton găzduit de îndrăgita Andreea Marin, la Publika Tv.

Până atunci, cei care doresc să facă donaţii pentru campania “Renaşte Moldova” pot transmite un SMS la numărul unic 9944, disponibil în toate reţelele de telefonie mobilă. Costul unui sms este de 5 lei.

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.