Spartachiada sportivă

La data de 16-18 septembrie 2016 la Vadul lui Vodă au  avut loc competiţii sportive organizate de Federaţia Sindicală”Sănătatea” şi Ministerul Sănătăţii. Peste 500 de lucrători ai sistemului sănătăţii din RM au participat la spartachiadă, unde  au concurat la diverse competiţii sportive: mini fotbal, tenis de masă, volei, şah, joc de dame şi darţ. La eveniment a fost prezentă şi Ruxanda Glavan,ministrul sănătăţii al RM. Marius Sepi, preşedintele federaţiei Sanitas din România, a fost invitatul de onoare la spartachiadă.

  Institutul Mamei şi Copilului a fost prezent la competiţie cu o echipă dornică de a lupta şi a învinge în frunte cu dnl director, Sergiu Gladun. A organizat şi condus echipa instituţiei dnl Victor Şcarevnea, preşedintele Comitetului  Sindical al IMşiC. Membrii echipei au participat la următoarele probe sportive: mini fotbal, jocul de dame, şah, tenis de masă şi darţ. Dna Janet Buliga, vicedirector Clinica “Em. Coţaga”a fost menţionată cu cupă, diplomă şi premiu bănesc pentru locul II la jocul de dame. Octavian Lesnic, şeful secţiei Chirurgie Generală al Centrului chirurgie pediatrică CNŞPCP “N.Cheorghiu” al IMşiC-locul II la darţ, menţionat cu cupă, diplomă şi premiu bănesc. La mini fotbal echipa IMşiC s-a amplasat pe locul IV, cu 2 paşi înainte de anul trecut.

 

  Promovarea modului sănătos de viaţă, prin participarea la competiţii sportive, de lucrătorii medicali este un exemplu de urmat pentru noi toţi. Felicităm învingătorii şi participanţii. Succese şi realizări frumoase!

 

 Copyright © 2023. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.