O acțiune de suport pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor cu diabet zaharat insulinodependenți, monitorizați în cadrul Secției Endocrinologie a IMC

Un ajutor constituit dintr-un sistem performant de 17 pompe de insulină cu consumabile pentru 1 an, 17 transmițători pentru înregistrarea și transmiterea datelor și senzori de monitorizare continuă a glucozei pentru copiii cu diabet zaharat. Aceste dispozitive vor reduce pe termen lung frecvenţa complicaţiilor diabetice tardive, va îmbunătăţi gradul de compensare a diabetului zaharat, va contribui la micşorarea riscului de apariţie a complicaţiilor cronice. Ajutorul cu o valoare de 2 189 600 lei, a fost oferit de către Associazione INTERSOS Organizzazione Umanitaria din Roma, Italia, Sucursala din Republica Moldova cu suportul financiar a Stichting Vluchteling din Olanda.

Aducem cele mai sincere mulțumiri tuturor partenerilor noștri pentru contribuția adusă la realizarea acestui proiect extrem de important şi necesar atât pentru pacienţii cu diabet zaharat, cât şi pentru personalul medical.

 

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.