,,Un om deosebit, un medic profesionist a plecat dintre noi”

Întreg colectivul Institutului Mamei și Copilului își exprimă întreaga compasiune față de familia îndurerată a regretatului, Mihail Strătilă, medic obstetrician – ginecolog, doctor în științe medicale, conferențiar cercetător, Vicedirector pentru activitate organizator – metodică a Institutului de Cercetări Științifice în domeniul Ocrotirii Sănătății Mamei și Copilului în perioada 1985 – 2003, din anul 2013 a activat în calitate de Șef Centrul Sănătatea Reproducerii și Genetica Medicală a Institutului Mamei și Copilului.

Un om deosebit, un coleg desăvârșit, un medic profesionist a plecat dintre noi, lăsând un gol imens. Multă tristețe și regrete eterne rămâm în urma trecerii la veșnicie a celui care a fost Doctorul Mihail Strătilă, care a fost alături de sistemul medical în cei peste 45 de ani de activitate, rămânând un exemplu și un reper de moralitate.

Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional și activitatea îndelungată și ireproșabilă în sistemul de sănătate a întregii Republici.
Regretăm enorm plecarea sa dintre noi, care este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, în împărăția Sa!

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.