Pe data de 29 octombrie curent, Secția Neurochirurgie a Institutului Mamei și Copilului a fost vizitată de către Excelența Sa Reverendissima Monseniorul Antonio Giuseppe Caiazzo, Arhiepiscopul Arhiepiscopiei Matera-Irsina (Italia)

Pe data de 29 octombrie curent, Secția Neurochirurgie a Institutului Mamei și Copilului a fost vizitată de către Excelența Sa Reverendissima Monseniorul Antonio Giuseppe Caiazzo, Arhiepiscopul Arhiepiscopiei Matera-Irsina (Italia). Domnia Sa a fost însoțit de către profesorul Lindo Monaco, Coordonator diecezan al Reînnoirii în Duhul Sfânt în Eparhia de Matera - Irsina, precum și de către dna Ludmila Militaru, președintele A.O. Alianța Reânnoirii din Duhul Sfânt din Moldova.
În cadrul vizitei au fost abordate subiecte ce țin de realizările colaborării dintre instituție, Fondazione Alleanza del Rinnovamento nello Spirito Santo”, Italia și A.O. Alianța Reânnoirii din Duhul Sfânt din Moldova, care a permis de-a lungul timpului modernizarea mai multor încăperi din cadrul Secției Neurochirurgie precum și dotarea acestora cu utilajul medical necesar.
Aducem sincere mulțumiri partenerilor noștri pentru deschiderea, ajutorul și susținerea constantă acordată pentru sporirea calității serviciilor medicale oferite în cadrul instituției.

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.