Mulțumiri pentru ajutorul oferit de către echipa de la Caritate.md

Pacienţii şi medicii Secției Neurologie vârstă fragedă și Secției Patologia Gravidității și Urgențe Obstetricale ale Institutului Mamei și Copilului, se vor bucura de condiții mai bune, datorită ajutorului oferit de către echipa de la Caritate.md.

În Secția Neurologie vârstă fragedă unde anual sunt tratați peste 700 de pacienți au fost înlocuite toate ferestrele vechi, pe unele de ultimă generație, ceea ce va permite crearea unui climat confortabil în interiorul încăperilor, dar și utilizarea mai eficientă a agentului termic.
De condiții mai bune vor beneficia angajații și cei peste 1500 de pacienți care sunt tratați în fiecare an în Secția Patologia Gravidității și Urgențe Obstetricale. Aici a fost schimbat integral mobilierul din bucătăria destinată pacienților precum și în încăperile destinate personalului medical, iar în saloane au apărut noptiere și perne noi.


Aducem sincere mulțumiri și apreciere doamnei Svetlana Sainsus - Cofondator platforma Caritate.md, întregii echipe pentru efortul depus și generozitate, dar și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor proiecte importante menite să creeze condiții optime pentru personalul medical și pacienții instituției.

 

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.