Angajații și personalul medical a Institutului Mamei și Copilului se alătură Campaniei de donare a sângelui cu genericul ”O primăvară de vis, plină de dăruire de viață”

În cadrul unui eveniment ce se desfășoară astăzi, 13 martie 2023, colaboratorii instituției vor dona sânge, dorind ca prin exemplul propriu să fie solidari cu pacienții ce au nevoie de transfuzii dar și să motiveze alte persoane din comunitate să devină donatori voluntari de sânge.

Evenimentul este organizat de comun cu Ministerul Sănătății și Centrul Național de Transfuzie a Sângelui pentru a asigura asistența hemotransfuzională pacienților. Campaniile de donare a sângelui sunt organizate cu regularitate în majoritatea spitalelor din întreaga lume, întrucât sângele este un element vital în procesul de salvare a vieților.

Este esențial atât pentru tratament, cât și pentru îngrijiri medicale de urgență. Este utilizat pentru a prelungi și îmbunătăți viața pacienților care suferă de boli grave și pentru proceduri medicale și chirurgicale complexe, în situații de urgență de orice fel și ajută la salvarea vieții mamelor și nou-născuților.

Donează sânge! Întâmpină o primăvară de vis, plină de dăruire de viață!

 

 Copyright © 2024. IMSP Institutul Mamei și Copilului. Toate drepturile sunt rezervate.